Zomeractie 2014

Het is weer zomer en we wensen u een zorgeloze vakantie toe!

Dat dit uit beveiligingsoogpunt niet vanzelfsprekend is blijkt helaas uit diverse statistieken. Verzekeraars zien jaarlijks in de vakantieperiode een toename in het aantal inbraken (zonder braakschade) tot wel 20%. Ook vanuit onze AlarmServiceCentrale zien we diezelfde trend. Dagelijks verwerkt deze centrale gemiddeld ongeveer 40.000 (alarm)meldingen, waarbij het aantal geverifieerde meldingen tijdens vakanties significant stijgt.

Laat u niet verrassen en tref tijdig de juiste maatregelen!

Vanuit Trigion helpen we u graag, bijvoorbeeld vanuit onze landelijk opererende mobiele surveillancedienst. We zijn dagelijks actief met een wagenpark van ruim 150 opvallende witte surveillanceauto's. Regelmatig hebben we daarmee meer surveillanten op de weg dan de nationale politie, die sowieso geen prioriteit geeft aan low-impact crime zoals inbraken.

Een mobiele surveillant van Trigion houdt toezicht op uw locatie en bedrijfseigendommen. Dat kan door preventieve controles op wisselende momenten of met structurele dienstverlening zoals een sluitronde. Herkenbare aanwezigheid van surveillanten en duidelijke vermelding van uw relatie met Trigion hebben een sterke preventieve werking.

Zomeraanbieding: tot 2016 gratis abonnement alarmopvolging

Om u een zorgeloze vakantie te bezorgen en ook daarna te laten profiteren van onze professionele dienstverlening presenteren we u graag een unieke aanbieding. Als u nu kiest voor een abonnement alarmopvolging, betaald u daarvoor tot 2016 géén abonnementskosten. Een voordeel dat kan oplopen tot maar liefst € 500,00.

Reageer nu via de contactbanner die u rechts op deze website vindt. We nemen dan direct contact met u op om een op maat gemaakt beveiligingsplan af te stemmen.