2018 3apr

Winnaars Trigion Awards bekend

2018 3apr

Bij Trigion zijn we trots op onze medewerkers; op de veiligheid die ze creëren, de onbezorgdheid die ze scheppen en het enthousiasme waarmee ze dat doen. We hebben daarom de Trigion Awards in het leven geroepen, waar afgelopen maand alweer de derde landelijke editie van plaatsvond. De Trigion Awards kent drie categorieën: medewerker van het jaar, teamleider van het jaar en team van het jaar.

Ook dit jaar hebben onze klanten medewerkers genomineerd voor de onderscheiding. Uit de – in totaal 131 voorgedragen medewerkers – hebben we een aantal pareltjes gepikt.

Medewerker van het jaar

De Trigion Award voor Medewerker van het jaar 2017 is gewonnen door Annelies Geerlof. Annelies is werkzaam bij UWV in Amsterdam en is meerdere keren, door meerdere personen genomineerd. Sterker nog; we hebben nog nooit eerder meegemaakt dat een collega zo vaak genomineerd is. Bij Annelies staan veiligheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en is daarbij een voorbeeld voor veel collega’s. Tijdens de uitreiking waren er dan ook veel van haar collega’s bij.

Teamleider van het jaar

Rolf Bron is werkzaam als teamleider bij de mobiele surveillance binnen Trigion. Hierdoor kent Rolf veel verschillende opdrachtgevers en is daardoor niet bij één vaste opdrachtgever werkzaam. Toch sprong Rolf er bovenuit en dan wel bij de RBO Belastingdienst. ‘Rolf Bron heeft ervoor gezorgd dat de mobiele surveillance staat als een huis’, vertelde Jan Willem Bulsink van RBO. Een prestatie om trots op te zijn!

Team van het jaar

Team van het jaar ging dit jaar naar het team van Nolet Distillery. Nolet Distillery is een bijzondere locatie met historische producten (ambachtelijk gestookte vodka, jenever en gin) en mag zichzelf per 2016 Koninklijke Nolet Distillery noemen. Nolet Distillery sprak bij de uitreiking vol lof over het team: ‘Als klant krijg je bij dit team het gevoel dat ze voor je door het vuur willen gaan.’

Alle winnaars zijn onlangs op hun werkplek verrast door het betrokken management, waarbij ze de Trigion Award ontvingen uit handen van Zygmunt Kowalski.