201929apr

Webinar ‘Beveiligen op afstand’

201929apr

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan beveiliging,  nieuwe technologie doet zijn intrede en tegelijkertijd nemen de loonkosten significant toe. Met de traditionele werkwijzen zijn we steeds minder in staat om aan deze ontwikkelingen het hoofd te bieden. Met onze dienstverlening op afstand helpen wij om tegen lagere kosten een kwalitatief hoogwaardige en toekomst vaste beveiliging te realiseren.

Op donderdag 23 mei organiseert Trigion in samenwerking met Security Management een webinar over beveiligen op afstand. Dit webinar is onmisbaar voor alle professionals die zich bezighouden met veiligheidsvraagstukken. Tijdens dit webinar wordt gewerkt met stellingen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen.


Schrijf u nu in 

Na dit webinar heeft u...

  • inzicht in actuele trends en ontwikkelingen
  • concrete voorbeelden om kwaliteitsverbeteringen door te voeren
  • inzicht in mogelijkheden om TCO verlaging te realiseren
  • inzicht in de meest gemaakte fouten
  • mogelijkheden om het aantal verstoringen en alarmeringen te reduceren

Sprekers

Stijn Merkelbach - Business development manager bij Trigion

In de breedte van Trigion is Stijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van vernieuwende veiligheidsconcepten. Vanuit een strategische vraag toewerken naar vernieuwing en daarmee concrete resultaten behalen, daar ligt zijn kracht. Stijn is binnen Trigion de architect achter beveiligen op afstand proposities.

Mike Broens - Technical Business Consultant bij Trigion

Als consultant is Mike verantwoordelijk voor de technische oplossingen binnen de AlarmServiceCentrale. Hij is een inspirator achter het concept veiligheid 'as a Service'; niet meer eigenaar zijn van bepaalde producten of diensten, maar erover kunnen beschikken wanneer het nodig is om veiligheid te creëren. 

Bram de Bruijn - Business development & profitable growth provider bij Pepperbirds

Door zijn ervaring bij eindgebruikers en leveranciers van veiligheid heeft Bram veel inzicht gekregen in klantbehoeften, markttrends en verschillende veiligheidsoplossingen. Als interim business development manager realiseert Bram groei voor bedrijven in het veiligheidsdomein door klantbehoeften naar een geschikt aanbod te vertalen.

Host

Arthur de Leeuw - Founder Zoofy.nl

Na een studie Bedrijfskunde belandde Arthur in 2003 in de journalistiek. Bij BNR Nieuwsradio gaf hij jarenlang commentaar op de beurs, voelde hij menig CEO aan de tand en presenteerde hij de programma's Voorkennis en Elevator Pitch. Van radio maakt Arthur de overstap naar de televisie. Voor RTL Nieuws deed hij verslag van de financiële crisis en het debacle rond de overname van ABN AMRO. Daarna vertrok hij naar het buitenland. Als Afrika correspondent maakte Arthur 6 jaar lang reportages vanuit alle hoeken van het continent en berichtte hij over tal van brandhaarden. Arthur is daarnaast ook de oprichter van de website Zoofy.nl.

Praktische informatie

Datum en tijd: 23 mei 2019, 12:00 uur
Lengte webinar: 45-60 minuten
Prijs: gratis
Inschrijven: schrijf u hier in

Wilt u alvast meer informatie over beveiligen op afstand? Bekijk de website.