201816jan

Visitor Value – een andere kijk op ontvangst

201816jan

Nieuwsgierig naar een vernieuwde kijk op ontvangstmanagement? Op 24, 25 en 26 januari 2018 viert de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer haar 20ste verjaardag. Alweer 20 jaar staat de beurs in het teken van het delen van kennis, informatie en innovaties. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement dat u niet mag missen. Dat geldt zeker ook voor de sessie ‘Visitor Value – een andere kijk op ontvangst’ die onze start-up Embrace tijdens de vakbeurs verzorgt.

Met de slogan ‘Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen’ presenteerde Facilicom Group onlangs zijn nieuw ambitie voor de toekomst, waar we vanuit het domein Entreemanagement graag waarde toevoegen. Waar we ons vanuit Trigion Services blijven concentreren op het leveren van receptiediensten, onderscheiden we ons met Embrace in het creëren van gastvrijheid door integraal ontvangstmanagement en passende, persoonlijke bezoekbelevingen.

Achtergrondinformatie over de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 vindt u hier op de website van Holapress, hier vindt u het symposiaprogramma.