Virtual Close Protection

Virtual Close Protection, effectief toezicht op risicolocaties

Effectief toezicht op risicolocaties, Trigion biedt u hét passende antwoord; Virtual Close Protection. Dit concept combineert de functionaliteit van fencing, cameratoezicht én opvolging in één effectief totaalconcept. Wij bieden u een concept wat de veiligheidsbeleving van uw medewerkers vergroot en kosten-efficiënter is dan welke andere vorm van toezicht ook. Virtual Close Protection vormt dé basis voor veiligheid tijdens risico-momenten bij bijvoorbeeld de opening en afsluiting van uw pand.

Dit concept combineert de functionaliteit van fencing, cameratoezicht én opvolging in één effectief totaalconcept

Het concept voorziet iedere medewerker van een zender die automatisch contact maakt met de Trigion AlarmServiceCentrale als er een virtuele grens wordt overschreden. Na deze melding scant de centralist via de aanwezige camera's de omgeving. Het concept gaat zoveel mogelijk uit van bestaande camera infrastructuur. Bij normafwijkende situaties wordt de medewerker tijdig gewaarschuwd én wordt een mobiele surveillant ter plaatse gestuurd. Alleen als sprake is van een beheersbare situatie vervolgt de medewerker zijn of haar weg en opent het pand, ook weer onder (video)begeleiding vanuit de Trigion toezichtcentrale. Aan het einde van de werkdag herhaalt deze procedure zich.

Veiligheidsgevoel

Virtual Close Protection biedt een grote bijdrage aan de veiligheid van de medewerkers en met name het gevoel van veiligheid. Het veiligheidsgevoel van de betrokken medewerkers stijgt, terwijl de kosten dalen. Het concept is het antwoord op de vraag naar efficiënt en preventief toezicht op afstand. Deze vorm van beveiliging op afstand wordt uitgevoerd op het moment dat het echt noodzakelijk is.

Virtual Close Protection is uitermate geschikt voor de retail maar bijvoorbeeld ook voor pompstations, banken, juweliers en horecagelegenheden is het de uitkomst voor een effectief toezicht op elk gewenst moment. 

Bekijk ook onze referentiefilm