Verkeersbegeleiding

In onze dagelijkse werkzaamheden zien we Nederland voller en drukker worden, met alle logistieke uitdagingen die daarbij horen. Net als beveiliging, toezicht en handhaving zijn evenementenlogistiek en verkeersbegeleiding een vak. Om onze relaties daarin nog beter te faciliteren hebben we onze kennis en ervaring in 2013 gebundeld met de Safety Group, toen nog de Traffic & Travel Group.

Nederlands grootste leverancier in de branche

De Safety Group levert vakmensen in verkeer. Dit is jarenlang de slogan geweest waarmee Traffic Support zich presenteerde. En met recht van spreken. Met ruim 500 eigen beroepsverkeersregelaars door het hele land in vaste dienst, is Traffic Support Nederlands grootste leverancier in de branche. Traffic Support Infra concentreert zich op het leveren van verkeersregelaars bij Bouw- en Infraprojecten, waarbij veiligheid en doorstroming centraal staan. Traffic Support Events levert totaaloplossingen voor evenementenmakers met verkeersregelaars, verkeersmaatregelen, parkeerkaartverkoop en parkeerbegeleiding.

De Safety Group is meer dan een leverancier van beroepsverkeersregelaars. Onder de handelsnamen Traffic Support, Crowd Support, OnlineTicket en Event Travel is de Safety Group uitgegroeid tot toonaangevend marktleider in de verkeersregelaarsbranche, de sector toezicht en handhaving en binnen de vakgebieden evenementenlogistiek en – beveiliging. Als zelfstandige organisatie behoudt het bedrijf zijn unieke cultuur en dynamiek en draagt het direct bij aan oplossingen voor veiligheid bij gezamenlijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Voor meer informatie over verkeersbegeleiding kunt u terecht op de website van Traffic Support. Voor meer informatie over hoe de Safety Group u nog meer kan ontzorgen kunt u terecht op de website van de Safety Group. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via de contactbanner op deze pagina.