Veilig Rijswijk

Als winkelier in Rijswijk bent u erg gehecht aan een veilig en schoon winkelgebied. Een omgeving waarin de (winkel)beleving onder bezoekers optimaal is, waarin medewerkers graag werken en waarbinnen criminaliteit tot een minimum wordt geperkt.

Dat vraagt om betrokken en flexibele partners die oplossingen bieden voor maximale veiligheid, beveiliging en gastvrijheid in iedere winkel. Met ruim 100 jaar aan ervaring en een breed palet aan oplossingen, nemen we die partnerrol graag op ons. Dat doen we bijvoorbeeld met het team aan winkelsurveillanten dat al geruime tijd aanwezig is, in het centrum en diverse winkels van uw collega ondernemers. 

Graag delen we onze ervaring en onderzoeken we de mogelijkheden om uw winkel nog veiliger te maken. Als u ons uiterlijk vóór 1 januari 2017 het vertrouwen geeft om ons in de praktijk te bewijzen, profiteert u bovendien van aantrekkelijke voorwaarden.

Het begint bij signalering en alarmopvolging

Signalering en opvolging van ‘normafwijkende situaties’ is een eerste stap in effectieve beveiliging van uw winkelpand. In geval van inbraak, vandalisme of bij andere calamiteiten bent u er graag van verzekerd dat dit snel wordt opgemerkt en professioneel wordt afgehandeld.

Via Trigion beschikt u over:

 • AlarmServiceCentrale; met 24/7 professionele bezetting en moderne technologie
 • Landelijk opererend surveillancedienst; met sterke vertegenwoordiging in Almere
 • Afdeling techniek; voor advies, levering, implementatie en onderhoud van systemen
 • Afhankelijk van uw behoefte bieden we die services (voor nieuwe deelnemers) aan voor:
 • Aansluiting AlarmServiceCentrale; abonnement vanaf € 215,00 per jaar
 • Cameratoezicht; abonnement vanaf € 59,00 per jaar en € 1,25 per minuut interventie 
 • Mobiele surveillance; abonnement vanaf € 125,00 per jaar en € 35,00 per opvolging (30 minuten)
 • Personenalarmering met SONIM technologie; abonnement vanaf € 61,00 per maand
 • Technische oplossingen; afhankelijk van uw behoefte

In verband met de tijdelijke actie rekenen wij (voor nieuwe deelnemers) tot 1 maart 2017 geen abonnementskosten, als u een nieuwe overeenkomst met ons aangaat voor tenminste één jaar. Het is een voordeel dat  al snel oploopt naar ruim € 170,00 bij een combinatie tussen aansluiting op de AlarmServiceCentrale en alarmopvolging.

Preventief toezicht voor een maximaal veilige winkelbeleving

Fysiek toezicht in het centrum en uw winkel vormt een belangrijke bijdrage in (het gevoel van) veiligheid, zowel onder uw medewerkers als onder het winkelend publiek. In geval van diefstal, ongelukken of bij andere calamiteiten heeft u bovendien een vast aanspreekpunt waarop u kunt rekenen.

Via Trigion beschikt u over:

 • Surveillanceteam; in te schakelen in geval van calamiteiten
 • Professionele gastheren; voor preventief toezicht in uw winkel
 • Afhankelijk van uw behoefte bieden we die services (voor nieuwe deelnemers) aan voor:
 • Collectieve surveillance; abonnement vanaf € 110,00 per periode van vier weken
 • Preventief toezicht in uw winkel; vanaf € 28,50 per uur (afname minimaal drie uur per week

In verband met de tijdelijke actie rekenen wij (voor nieuwe deelnemers) tot 1 februari 2017 geen abonnementskosten, als u een nieuwe overeenkomt met ons aangaat voor tenminste één jaar. Het is een voordeel dat al snel oploopt naar ruim € 700,00 bij aansluiting op het collectieve surveillanceproject.

Daag ons uit en neem contact op

Benoemde oplossingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met collega ondernemers in Rijswijk, maar zijn slechts voorbeelden uit ons brede palet aan oplossingen. Natuurlijk vertellen we graag over de diverse producten en diensten (beveiliging) die we bieden, maar liever blijven we in gesprek over oplossingen en de toegevoegde waarde (veiligheid) daarvan ten opzichte van uw doelstellingen als winkelier. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Daag ons uit en neem contact op met consultant beveiliging Eric van der Meer, zijn contactgegevens vindt u rechts op deze pagina.