2014 4apr

Twee finaleplaatsen tijdens landelijke V-factor verkiezing

2014 4apr

Tijdens een drukbezochte ‘European Security Conference & Exhibition’ die ASIS International organiseerde in het World Forum in Den Haag, werd op donderdag 3 april de finale gehouden van de landelijke V-factor verkiezing. In de finaleronde zijn zes kandidaten, waaronder twee medewerkers van Trigion, de strijd aangegaan voor deze felbegeerde titel. Mede op basis van een stemronde op Facebook verkoos de vakjury beveiliger Gerard van Manen tot winnaar van de V-factor 2013. Volgens de vakjury is hij de ideale ambassadeur van de beveiligingsbranche.

De verkiezing rond de V-factor maakt onderdeel uit van de branchebrede imagocampagne ‘Veiligheid raakt iedereen’. De belangrijkste doelstelling van deze campagne is om de bijdrage aan een veilige omgeving zichtbaar te maken voor de diverse doelgroepen. In die opzet zijn de beveiliger met de V-factor en ook de andere vijf finalisten ruimschoots geslaagd. De vakjury was vol lof over de finalisten. ‘Ze zijn alle zes echte ambassadeurs voor het beveiligingsvak. Zij onderkennen de diversiteit en verantwoordelijkheid van hun functie en brengen die met verve in de praktijk. Elke finalist wil het vak beter op de kaart zetten en meer inhoud geven’, aldus het juryrapport.

Helaas grepen William Veenstra en Murat Esen, de twee finalekandidaten namens Trigion, naast de landelijk V-factor. ‘Voor ons zijn het echter allebei winnaars, die veiligheid en gastvrijheid dagelijks een gezicht geven’, aldus Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion.

Meer informatie over de campagne en landelijke V-factor verkiezing is beschikbaar via www.veiligheidraaktiedereen.nl