TrigiView

In samenwerking met partners Morphean en Axis Communications lanceerde Trigion een nieuwe Video Surveillance as a Service (VSaaS) oplossing, onder het label TrigiView. Het is een oplossing waarmee Trigion veiligheid creëert voor retailers en andere ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Intelligente Video Management Software (VMS)

TrigiView is meer dan zomaar een video surveillance platform. Het is een eenvoudige oplossing om winkels, bedrijven of andere omgevingen te monitoren, beveiligen en analyseren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de intelligente Video Management Software (VMS) achter TrigiView die in staat is menselijk gedrag te analyseren en bedrijfsactiviteiten te monitoren.

TrigiView is éénvoudig

De Video Surveillance as a Services (VSaaS) oplossing achter TrigiView is:

  • Eenvoudig te installeren en modulair uit te breiden;
  • Zelflerend op basis van intelligente video analyse;
  • Zelfredzaam, gebruikers hebben geen training nodig;
  • Geschikt voor één omgeving en eventueel gekoppelde andere locaties.

Uiteraard voldoet TrigiView aan actuele beveiligingsstandaarden.

TrigiView retail video

Bent u nieuwsgiering naar de toegevoegde waarde van TrigiView voor uw organisatie? Hieronder vindt u een hyperlink naar een ‘retail video’ die we publiceerden op YouTube.

TrigiView demo

Bent u nieuwsgierig naar het video surveillance platform achter TrigiView? Bezoek de demo-omgeving die gekoppeld is camerasystemen  van onze AlarmServiceCentrale en afdeling Brand en Beveiligingstechniek. Het geeft u een indruk van de toepassingen voor uw organisatie. 

TrigiView basispakket

De Video Surveillance as a Service (VSaaS) oplossing achter TrigiView is toegankelijk voor iedere ondernemer. Met een basispakket TrigiView beschikt u over:

  • Een moderne camera, geleverd voor partner Axis Communications en geïnstalleerd door Trigion;
  • Een persoonlijke VSaaS omgeving, gecreëerd door partner Morphean en Trigion;
  • Klantenservice, ondersteuning en (eventueel) monitoring door Trigion AlarmServiceCentrale.

Afhankelijk van uw behoefte bestaat een partnership rond TrigiView uit één (all-in) abonnement voor aanschaf, installatie, onderhoudt en service van zowel hardware als software.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen of wilt u graag een demo-account voor TrigiView aanvragen? Neem dan contact op met Paul Witsenburg, zijn contactgegevens vindt u rechts op deze pagina.