201423apr

Feestelijke uitreiking Trigion Awards

201423apr

Een jaarlijks terugkerend evenement binnen Trigion, is de uitreiking van de Trigion Awards. Ook dit jaar konden onze medewerkers nominaties aandragen in de categorieën medewerker van het jaar, teamleider van het jaar en object van het jaar. Uit die nominaties zijn uiteindelijk drie winnaars (één per categorie) naar voren gekomen die de award met bijbehorende prijs hebben ontvangen uit handen van Ellen Groenewoudt, algemeen directeur van Trigion. De winnaars van de felbegeerde Trigion Awards zijn:

Medewerkers van het jaar: Mohamed el Nasire (Aviation Security Schiphol)

Mohamed wordt door zijn collega’s omschreven als een voorbeeld voor  iedereen. Het is fijn om met Mohamed te werken, zowel voor zijn collega’s als de opdrachtgever. Mohamed wordt gezien als een echte vakman. Tijdens de feestelijke uitreiking gaf hij aan dat het een droom was die uitkwam. 

Teamleider van het jaar: Peter ter Burg (district Noord Nederland)

Peter is verantwoordelijk voor meerdere objecten in district Noord Nederland. Hij is enthousiast, ziet mogelijkheden en probeert iedereen met zijn vrolijkheid een goede start van zijn of haar werkdag te geven. Hij is pro-actief en is een voorbeeld als het gaat om hostmanship. 

Object van het jaar: Waterwolftunnel (district Noord Holland)

Het team van Trigion bemenst 24 uur per dag, 7 dagen per week de bedieningcentrale van de provincie Noord Holland in Hoofddorp. De medewerkers van Trigion hebben een uitgebreid opleidingsprogramma doorlopen. Het is een hecht, en zeer gemotiveerd team. Een visitekaartje voor Trigion én de opdrachtgever.

Wij zijn bijzonder trots op deze medewerkers en willen hen hierbij nogmaals van harte feliciteren.