Transport & Logistiek

Eén prioriteit voor transporteurs en logistiek dienstverleners

Als transporteur of logistiek dienstverlener heeft u één prioriteit … ‘het beschikbaar stellen van de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, tegen minimale kosten’.

Grote diversiteit aan risico’s en richtlijnen

Vanwege een grote diversiteit aan risico’s die daarmee gemoeid zijn spelen drie factoren een belangrijke rol. Als ondernemer heeft u belang bij een veilige werkplek voor uw medewerkers, beveiliging van uw logistieke centrum en omliggende terreinen en een gecontroleerde opslag, overslag en distributie van zendingen. Daarnaast bent u gehouden aan internationale wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld van belangenorganisatie Transport Asset Protection Association (TAPA), de International Ship and Port Facility (ISPS) code, Authorised Economic Operator (AEO) richtlijnen, etc.
 
Ook als voorgaande wet- en regelgeving niet volledig op uw bedrijf van toepassing is, is het essentieel dat veiligheid en beveiliging van uw logistiek centrum goed geregeld wordt. Als transporteur en logistiek dienstverlener loopt u immers een bovengemiddeld risico op (interne) fraude, inbraak, diefstal, smokkel of andere vormen van (georganiseerde) criminaliteit.

Nieuwsgierig naar de integrale oplossingen van Trigion?

Risicomanagement als basis

Door samen te werken met Trigion bent u in staat om effectief inhoud te geven aan integrale veiligheid. We hebben ruim 100 jaar kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en kennen uw sector vanuit ons partnership met diverse transporteurs en logistiek dienstverleners.

Die kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking, waarbij een inventarisatie van uw specifieke risico’s voor ons het vertrekpunt is. Onze professionals adviseren u graag over een integrale oplossing op het gebied van beveiliging (security), veiligheid (safety) en gastvrijheid (hospitality), zowel in een fysieke omgeving als online. Natuurlijk zoeken we daarbij naar een effectieve mix aan organisatorische, elektronische en bouwkundige maatregelen, waarbij beveiligingsrobot SAM een waardevolle aanvulling is op meer traditionele concepten. Trigion herbergt alle disciplines om integrale veiligheid binnen uw organisatie te borgen, zonder dat dit ten koste gaat van uw primaire proces.

Meer informatie over Trigion

Wil u meer informatie ontvangen over de ervaring die we in achterliggende jaren hebben opgedaan en omgezet naar integrale oplossingen voor veiligheid? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie over Facilicom en zijn divisies

Daarnaast verwijzen we u graag naar onze collega’s binnen de Facilicom Services Group. Schoonmaakbedrijf Gom laat uw organisatie stralen, terwijl Prorest Catering uw medewerkers en gasten voorziet van een smakelijke en voedzame maaltijd. Voor onderhoud, bouw en installatieprojecten kunt u rekenen op Breijer. Zowel individueel als integraal, als één sterke schakel vanuit Facilicom, is het ons voortdurende streven om te ontzorgen en waarde toe te voegen aan uw logistieke keten.

Meer informatie over een van onze divisies?

Bezoek dan de onderstaande websites of neem contact op met een contactpersoon.

Gom Schoonmaak
www.gom.nl
Contactpersoon: Patricia Ghering

Prorest Catering
www.prorest.nl
Contactpersoon: Patrick Polak

Breijer Bouw en Installatie
www.breijer.nl
Contactpersoon: Hans Prop

Facilicom Facility Solutions
www.facilicomfs.nl
Contactpersoon: Harold Hinfelaar