201715nov

Trigion start met BHV-app

201715nov

Onlangs hebben Trigion Safety Opleidingen en iCertified een driejarige overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van de Trigion BHV-app. Ontwikkeling van de BHV-app past in de ambitie van Trigion om veiligheid te creëren en daarvoor gebruiksvriendelijke tooling beschikbaar te stellen. Deze app biedt toegevoegde waarde voor elke BHV’er. De app voorziet in een behoefte aan (virtuele) kennisdeling, samenwerking en training.

‘Behoefte aan kennisdeling en beschikbaarheid van instructies/protocollen neemt toe, net als de behoefte aan virtual learning’, vertelt Karin Stolk, manager consultancy en training van TSO bij Trigion.

Dit is het uitgangspunt geweest om de Trigion BHV-app te ontwikkelen. De functie zoek en vind biedt de BHV’er de mogelijkheid om 24/7 theorie te raadplegen. Daarnaast is het mogelijk om de ontruimingsprocedures en eventueel de geldende (brand)veiligheidsregels van het object van de BHV’er te uploaden. Middels een toets kan de BHV’er zijn of haar kennis toetsen en met andere BHV’ers de kenniscompetitie aangaan.

Indien gewenst kunnen klanten gebruik maken van de optie om pushberichten te verzenden naar hun BHV’ers die gebruik maken van de app.