201418feb

Trigion scoort met TrigiACT concept

201418feb

Medio februari heeft Trigion een positief resultaat gehaald uit innovatieve aanbiedingen die de organisatie in het 4e kwartaal van 2013 heeft gedaan voor collectieve beveiliging. Zowel de Stichting Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Barendrecht (CBBB) als de Stichting Collectieve Beveiliging Pavijen in Culemborg gunden hun vertrouwen aan Trigion. De basis van dat vertrouwen is gelegen in het TrigiACT concept, waarin de organisatie technische en fysieke beveiligingsoplossingen aanbiedt in combinatie met effectief toezicht vanuit de AlarmServiceCentrale in Schiedam.

Trigion is reeds meerdere jaren beveiligingspartner van de CBBB in Barendrecht. In oktober 2013 heeft deze stichting echter een uitvraag in de markt gezet om te komen tot een (kosten)efficiëntere beveiligingsorganisatie. Dit gaf Trigion de gelegenheid het beveiligingsplan te toetsen aan actuele standaarden en nieuwe concepten uit te rollen. Dit leidde tot een toekomstbestendige oplossing én een aanzienlijke kostenverlaging voor de CBBB. Gedurende het komende jaar wordt het complete cameraplan binnen de bedrijventerreinen in Barendrecht vervangen en vernieuwd.

Ook ontvingen wij vorige week een gunning van de Stichting Collectieve Beveiliging Pavijen in Culemborg, voor de collectieve beveiliging van bedrijventerrein Pavijen. Medio 2013 heeft deze stichting een uitvraag in de markt gezet voor beveiligingsoplossingen. Op basis van het TrigiACT concept heeft Trigion op deze uitvraag ingeschreven met een combinatie tussen techniek en cameratoezicht vanuit de AlarmServiceCentrale. In dat concept wordt de nieuwste 360 graden cameratechniek (All-In View) gecombineerd met intelligente software.  Ook op dit project bleek de inschrijving van Trigion het meest innovatief en 'economisch meest voordelig'.  

Met deze twee projecten verstevigt Trigion haar positie als toonaangevende partner in veiligheid, zowel voor individuele ondernemers als voor (bedrijfs)verenigingen.