2013 1nov

Trigion presenteert brochure en advertentielijn

2013 1nov

Vanaf 2006 investeren we in de positionering van Trigion als dé meest toonaangevende partner in veiligheid. Dat doen we met een grote verscheidenheid aan media en communicatiemiddelen, waaronder een corporate brochure en een professionele advertentielijn. Hierbij informeren we u graag over de facelift die beide middelen zijn ondergaan. Om te beginnen presenteren we u graag onze nieuwe corporate brochure.

Oplettende bezoekers aan ons Trigion Congres, hebben daar recent al een ‘sneak preview’ kunnen zien. In onze nieuwe brochure presenteren we Trigion zoals we graag gezien worden, als meest veelzijdige en meest brede beveiligingsorganisatie van Nederland. We doen dit vanuit de diverse behoeften aan veiligheid en minder vanuit de diversiteit in producten en diensten. Unique Selling Points (verkoopargumenten) zijn vertaald naar Unique Buying Points (uw behoefte), in een frisse en professionele opmaak. Een volledige digitale versie van onze nieuwe corporate brochure is hier beschikbaar. Daarnaast wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de nieuwe Trigion advertentielijn.

Deze nieuwe lijn concentreert zich op onze medewerkers, die veiligheid en gastvrijheid een gezicht geven. Dat doen zij bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers, iedere dag opnieuw. Rond de centrale thema’s veiligheid krijgt een gezicht en gastvrijheid krijgt een gezicht ziet u onze medewerkers, vanuit de diverse disciplines, in hun natuurlijke (werk)omgeving. Deze disciplines worden ook in de advertenties benoemd, waarbij de nadruk blijft liggen op integrale oplossingen. Hier vindt u alvast een ‘sneak preview’ met advertenties die zijn uitgewerkt voor Trigion Services en Trigion Brand en Beveiligingstechniek. De nieuwe advertentielijn wordt binnenkort opgeleverd, waarna de huidige advertenties worden uit gefaseerd en vervangen door uitingen uit de nieuwe lijn. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe middelen de komende tijd blijven bijdragen aan onze positionering als dé toonaangevende partner in veiligheid.