201513apr

Trigion opent inORDE-dag 2015

201513apr

Op donderdag 16 april verzorgt Trigion de opening van de 9e editie van de inORDE-dag, die wordt georganiseerd door Edu’Actief. De inORDE-dag 2015 vindt plaats in het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de Politieacademie in Lelystad en staat in het teken van onderwijs, de praktijk en de toekomst van beveiliging.

Na een welkomstwoord door Ernst-Jan Willemsen, productmarktmanager bij Edu’Actief en organisator, wordt de inORDE-dag 2015 inhoudelijk geopend door Richard Franken. Vanuit zijn rol als commercieel directeur van Trigion en directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche gaat hij in op de actualiteit. Wat gebeurt er op dit moment in de maatschappij, wat zijn de gevolgen voor de beveiligers van nu en wat betekent dit voor studenten die nu worden opgeleid tot beveiliger? Het zijn onderwerpen die in zijn presentatie aan de orde komen.

Het programma bevat verder een mix van onderwerpen over het onderwijs, de praktijk en de toekomst van beveiliging. Naast nog een plenaire presentatie en diverse parallelsessies, kunnen bezoekers deelnemen aan een kennisquiz en (optioneel) aan rij- of kantelsimulaties. Niet voor niets vindt de inORDE-dag 2015 plaats in het multifunctionele centrum van de Politieacademie, dat is aangemerkt als een van de beste oefenterreinen in Europa.