2015 3jul

Trigion introduceert nieuwsbrief Veilig!

2015 3jul

Op 3 juli presenteerde Trigion een 1e editie van zijn digitale nieuwsbrief Veilig! Met deze e-mailnieuwsbrief wil de organisatie opdrachtgevers, relaties en andere stakeholders nog beter informeren over nieuws, trends en ontwikkelingen en biedt Trigion een nieuwe bron voor kennis en informatie.


Medio 2012 nam Trigion afscheid van Veilig!, het relatiemagazine (print) waarmee de organisatie relaties informeerde over trends en ontwikkelingen op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid. Samen met andere divisies binnen Facilicom werd het aandachtsgebied verbreed en gebundeld in Facilitair! Eind 2013 werd een online variant van dat relatiemagazine gelanceerd. Facilitaironline.nl is uitgegroeid tot hét online centrum van Facilicom voor kennisdeling en interactie. Op Facilitaironline.nl worden cases, stories, referenties, blogs en whitepapers gepubliceerd die vrij toegankelijk zijn voor iedere professional in de facilitaire wereld.

Om die informatie vanuit Trigion nog beter te ontsluiten heeft de organisatie ervoor gekozen, naast zijn investeringen in de website en diverse sociale media, een online variant van Veilig! te herintroduceren. Met deze e-mailnieuwsbrief biedt de organisatie een interessante bron van kennis en informatie. Abonnees ontvangen maandelijks een actuele versie met nieuws, ontwikkelingen en relevante achtergrondinformatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor Veilig! via de website van Trigion.