201724apr

Trigion Beveiliging breidt vakmanschap uit met DHM structuur

201724apr

In september 2016 werd door Trigion opdracht gegeven aan het DHM Security Instituut om te starten met vijf incompany post hbo Registeropleidingen genaamd DHM Security Management. Met een aanvankelijk asynchrone start werd de positionering van de DHM opleiding in Corporate Security Nederland bij een ieder duidelijk; ook werd daardoor het Stelsel Bewaken en Beveiligen een begrip binnen Trigion.

DHM security opleiding

DHM Security Management, ook bekend onder de naam de Haagse Methodiek, biedt de mogelijkheid om vanuit eenzelfde methodiek security problemen aan te pakken op te lossen om zo het creëren van veiligheid bij onze klanten en natuurlijk toekomstige klanten te realiseren.

De Haagse methodiek is een HBO opleiding en leert de cursisten hoe je op een gestructureerde wijze in brede zin een basis scan kunt maken bij klanten. Dit heeft een eerste bijdrage om tot integrale veiligheid te komen.

September 2016 zijn de opleidingen start. Bijna alle examinandi zijn geslaagd en hebben derhalve het diploma post hbo Registeropleiding DHM Security Management ontvangen.

In het selecte gezelschap van DHM gegradueerden heeft zich ook een aantal Securityvalideurs in spé aangediend. Dat gaat een grote krachtbron worden voor Trigion. Voor de DHM gegradueerden die voldoen aan het gestelde van de Stichting Security Expert Register Nederland kunnen zich inschrijven tot Register Middenkader Beveiligingsbranche of Register Security Expert.

‘Het MT van Trigion is niet alleen betrokken geweest als opdrachtgever bij deze opleiding, maar Zygmunt Kowalski, heeft de opleiding ook gevolgd en afgerond, namens het MT is hij de Register Security Expert!’.

Trigion zal de post hbo Registeropleidingen DHM Security Management blijven inzetten. klantmanagers of klantdirecteuren kunnen zich zelfstandig inschrijven, nadat zij een jaar werkzaam zijn binnen Trigion.