201812jan

Trigion aanwezig op People ‘s Business 2018

201812jan

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari is Trigion prominent aanwezig met een eigen business unit op People ’s Business ‘Next Economy Metropool’ in het WTC Rotterdam. People ’s business is hét hoogwaardige ontmoetingsplatform in Rotterdam Rijnmond waar ondernemers van diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen.

Met de focus op leren, verbinden, inspireren en kennismaken is er dit jaar gekozen voor het thema ‘Next Economy Metropool’. Steden zijn in beweging en moeten zich blijven ontwikkelen. Middels het thema richt People’s Business zich op onderwerpen die voor steden een grote rol spelen en (in)direct invloed hebben op het ondernemerschap Veiligheid en veranderende risico’s maken daar prominent deel vanuit, vandaar ook dat Trigion niet op het evenement mag ontbreken. Tijdens People’s Business gaat Trigion graag met u in gesprek over het creëren van veiligheid en de toegevoegde waarde aan een onbezorgd en veilig leven.

Treffen we u tijdens de People ’s Business 2018? U kunt zich hier kosteloos aanmelden als bezoeker en ons op 17 en 18 januari vinden bij onze eigen business unit (standnummer 75).