2017 4apr

Traffic Support landelijk partner NS

2017 4apr

Op zaterdag 1 april is Traffic Support gestart als landelijk partner voor de NS voor Bewegwijzering en tijdelijke middelen bij verstoringen op het spoor. Een dag eerder werd het contract met de NS feestelijk ondertekend op het hoofdkantoor van de NS in Utrecht.

Mede vanwege uniformiteit en herkenbaarheid was de NS opzoek naar partner die hen het totaalpakket van bewegwijzering en tijdelijke middelen landelijk uit handen kan nemen: van het aanbrengen tot het verwijderen en van het opslaan tot het beheren van deze bewegwijzering en middelen. De inschrijvers werden onder andere beoordeeld op betrouwbaarheid, innovatie, operational excellence en bestelgemak. Traffic Support is trots dat de NS deze opdracht aan hen heeft gegund.

Voor de meeste regio’s was Traffic Support al de standaardpartner voor deze werkzaamheden. In de afgelopen jaren heeft de organisatie samen met de NS flinke stappen gezet in de professionalisering van het aanbrengen van de bewegwijzering en tijdelijke middelen. Traffic Support is dan ook verheugd om dit samen met de NS voort te zetten.