Tracking en tracing

Met de aanhoudende (door)ontwikkeling van internet en razendsnelle verbetering van technische oplossingen, is het al enige tijd mogelijk om mensen, middelen en goederen op afstand te volgen.  

Tracking & tracing werd in het verleden met name gebruikt om VIP's op afstand te kunnen beveiligen. Trigion zet deze volgmethode veel breder in. Met behulp van TrigiLinQ - een handzaam apparaatje dat makkelijk is mee te nemen of in te bouwen - kunnen we mensen uitstekend beveiligen. Niet alleen door de permanente GPS-plaatsbepaling, ook dankzij de paniekknop, de spreek-luisterverbinding en de automatische onwelmelding. Een uitkomst voor VIP's, maar evenzeer voor beveiligers, monteurs,artsen of andere mensen die in hun eentje op onveilige plaatsen komen of gevaarlijk werk moeten doen. 

Uitermate geschikt om goederen te beveiligen

Het systeem kan een begeleider besparen die anders verplicht zou zijn. Het is ook ideaal voor ouderen die langer thuis blijven wonen en met een veilig gevoel de deur uit willen gaan. Maar het systeem is tevens uiterst geschikt om goederen te beveiligen zoals auto's, containers, kostbare apparatuur en zelfs kunstwerken, iets dat overigens steeds vaker wordt geëist door verzekeraars. Het systeem genereert automatisch een alarm zodra het object zich buiten een vooraf bepaald gebied begeeft (geo-fencing). De centralist krijgt op zijn scherm meteen een nauwkeurige plaatsbepaling te zien en kan onmiddellijk ingrijpen.

Online toegankelijk en inzichtelijk

Via internet verschaffen wij u de mogelijkheid om de positie van TrigiLinQ op Google Earth te bekijken. U kunt hiervoor inloggen op een speciaal beveiligde website. Heel eenvoudig en snel te raadplegen, overal ter wereld! Uitgebreide functies geven u meer mogelijkheden. Zo kunt u meerdere apparaten op één kaart zien en bestaat de mogelijkheid de TrigiLinQ op afstand op te roepen. Ook routes met begin- en eindtijden zijn inzichtelijk via deze speciale software, er wordt een rapportagemogelijkheid geboden en u kunt zelf een deel van de functies van de AlarmServiceCentrale overnemen.