Techniek

Trigion; dé preferred partner voor brand- en beveiligingstechniek

Trigion creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen, waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data)intelligentie. Als preferred partner levert, installeert en onderhoudt Trigion Brand- en Beveiligingstechniek alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

Security Solutions

Conform de Nationale Beoordelingsrichtlijn BORG voorziet Trigion in de implementatie van systemen die nodig zijn voor effectieve beveiliging van bedrijven en bedrijfseigendommen. Als merk- en systeem onafhankelijk partner onderscheidt Trigion zich op het gebied van gebouwbeheersing, toegangscontrole, (video) observatiesystemen, inbraaksystemen en diverse andere vormen van beveiligingstechniek. Trigion beheert en onderhoudt ook systemen die niet door de eigen organisatie zijn geleverd of geïnstalleerd.

Nieuwgierig naar de beveiligingsdiensten van Trigion Beveiliging? Meer informatie en onze visie op beveiligingsdiensten vindt u hier.

Security Management Systemen en Physical Security Information Management

Koppeling van technische beveiligingsmaatregelen naar een Security Management Systeem (SMS) helpt grip houden op een de beveiligingsorganisatie. Een SMS helpt in het monitoren, analyseren en vertalen van data naar informatie. Physiscal Security Information Management (PSIM) is key. Trigion werkt met PSIM+ oplossingen voor integratie van gebouwen, communicatie, beveiliging en IT-infrastructuren, die voorzien in verbinding met hoogwaardige mission control systemen.

Safety Solutions

Als erkend branddetectiebedrijf onderscheidt Trigion zich in bouwkundige brandveiligheid en implementatie van systemen die nodig zijn voor een veilige omgeving. Bijvoorbeeld heeft Trigion zich gespecialiseerd in het aanleggen van sprinklerinstallaties en het beheren van brandmeldinstallaties (BMI).

Nieuwsgierig naar de veiligheidsdiensten van Trigion Safety? Meer informatie over veiligheidsdiensten vindt u hier.

Hoe blijf je in control als het gaat om veiligheid?

Mede door nieuwe wet- en regelgeving is veiligheid een belangrijk thema voor bedrijven. Hoe blijven organisaties en control en zorgen zij ervoor dat wat nu wordt ontwikkeld over tien jaar nog bruikbaar is? Eén van onze specialisten op het gebied van technische beveiliging is Stephan van der Knoop, architect veiligheid binnen Trigion. Hieronder een video met zijn visie.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.