Datacenters, veiligheid en beveiliging belangrijke prioriteiten

U hoort het, u leest het, u merkt het … onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. Al dan niet bewust zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, naar een dak boven ons hoofd. Een dak dat beschermt en veiligheid biedt, zowel fysiek als digitaal. Dat raakt zeker ook datacenters.


Inmiddels is het internet niet meer weg te denken uit de Nederlandse maatschappij. Door een explosieve groei in data hebben uw opdrachtgevers een groeiende behoefte aan faciliteiten voor bedrijfskritische ICT-hardware (servers). Als ondernemer faciliteert u graag in die behoefte, waarbij het gaat om continuïteit, integriteit en veiligheid. 

Een datacenter zonder beveiliging is gewoon een pakhuis

Veiligheid Transport & Logistiek gaat verder dan standaard beveiliging

Dat kan alleen in een omgeving waarbinnen organisaties en mensen zich veilig voelen en veilig zijn, onder een veilig dak. Het is dát dak dat we graag bouwen bij Trigion. Daarom kijken we met andere ogen naar veiligheid binnen uw sector. Dat gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten en –diensten, waarin we ons inmiddels vele jaren onderscheiden.

Creëren van veiligheid en veiligheidsarrangementen

Het is tijd voor een nieuw geluid, waarbij we het creëren van veiligheid centraal stellen. Het is immers niet het middel, maar het resultaat dat telt. Met uw kerndoelstelling helder voor ogen en de garantie dat risico’s vanuit elk gezichtspunt zijn geïnventariseerd ontwikkelen we veiligheidsarrangementen. Ook voor datacenters hebben we ruime kennis en ervaring als het gaat om het creëren van veiligheid, die we in co-creatie met ondernemers vertalen naar praktische beheersmaatregelen en oplossingen. 

Fysieke beveiliging gecombineerd met techniek en (data) intelligentie

Veiligheid creëren we samen met ruim 6.000 professionals die er gezamenlijk hun schouders onder zetten. Beveiligers, toezichthouders, centralisten binnen onze AlarmServiceCentrale en andere professionals worden in hun vakmanschap steeds verder ondersteund door techniek en (data) intelligentie. Ook beveiligingsrobot SAM draagt daarin steeds vaker bij. Oplossingen die daaruit voortkomen zijn uniek voor uw dynamische sector. Bovenal zijn het oplossingen die aansluiten bij de behoeften van betrokken mensen, eindgebruikers binnen uw organisatie. Daarmee creëren we veiligheid, houvast in een veranderende wereld. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met consultant beveiliging Michel de Groot, zijn contactgegevens vindt u rechts op deze pagina. 

Kijk voor inspiratie ook eens op ons kennisportaal Facilitaironline.nl. Daar vindt u bijvoorbeeld het verhaal ‘Samen het KPN-netwerk in de lucht houden'.