Zakelijke dienstverlening

U hoort het, u leest het, u merkt het … onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. Al dan niet bewust zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, naar een dak boven ons hoofd. Een dak dat beschermt en veiligheid biedt, zowel fysiek als digitaal. Dat raakt bijvoorbeeld ook de zakelijke dienstverlening, waar technologische ontwikkelingen zorgen voor een snel veranderd speelveld.

We zien dat de economische crisis uw sector hard heeft geraakt, dat digitale ontwikkeling gevolgen heeft voor werkgelegenheid in de sector, dat hostmanship op hoog niveau georganiseerd is en dat maatschappelijk verantwoord ondernemen geen hype meer is, maar en vanzelfsprekendheid. Door intense concurrentie blijft het noodzakelijk om continu te innoveren en investeren in een veiligheid/gastvrije (werk)omgeving, in continuïteit en betrouwbare processen.

Continu innoveren en investeren in de (werk)omgeving, continuïteit en betrouwbare processen

Veiligheid zakelijke dienstverlening gaat verder dan standaard beveiliging

Dat kan alleen in een omgeving waarbinnen organisaties en mensen zich veilig voelen en veilig zijn, onder een veilig dak. Het is dát dak dat we graag bouwen bij Trigion. Daarom kijken we met andere ogen naar veiligheid binnen uw sector. Dat gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten en –diensten, waarin we ons inmiddels vele jaren onderscheiden.

Creëren van veiligheid en veiligheidsarrangementen

Het is tijd voor een nieuw geluid, waarbij we het creëren van veiligheid centraal stellen. Het is immers niet het middel, maar het resultaat dat telt. Met uw kerndoelstelling helder voor ogen en de garantie dat risico’s vanuit elk gezichtspunt zijn geïnventariseerd ontwikkelen we veiligheidsarrangementen. Ter illustratie vindt u hier een aantal generiek voorbeeld dat we maakten voor financiële instellingen. Het is een arrangement dat tot stand is gekomen in co-creatie met financiële instellingen en de mensen daarachter.

Fysieke beveiliging gecombineerd met techniek en (data) intelligentie

Veiligheid creëren we samen met ruim 6.000 professionals die er gezamenlijk hun schouders onder zetten. Beveiligers, toezichthouders, surveillanten , gastheren en –vrouwen worden in hun vakmanschap steeds verder ondersteund door techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die daaruit voortkomen zijn uniek voor het de diverse en dynamische sector die de zakelijke dienstverlening is. Bovenal zijn het oplossingen die aansluiten bij de behoeften van betrokken mensen, uw klanten en uw medewerkers. Daarmee creëren we veiligheid, houvast in een veranderende wereld.

Meer weten?

Neem dan contact op met manager sales Monique Odijk, haar contactgegevens vindt u rechts op deze pagina.

Kijk voor inspiratie ook eens op ons kennisportaal Facilitaironline.nl. Daar vindt u bijvoorbeeld de casestudies ‘Een bank resultaatgericht beveiligen’ en ‘Integrale dienstverlening voor het CBS’ en de artikelen ‘De klant centraal bij ABN AMRO’ en ‘De Rabobank helpen energie te besparen’.