Veiligheidsarrangementen Transport & Logistiek

U hoort het, u leest het, u merkt het … onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. Al dan niet bewust zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, naar een dak boven ons hoofd. Een dak dat beschermt en veiligheid biedt, zowel fysiek als digitaal. Dat raakt bijvoorbeeld ook de sector Transport & Logistiek.


Als logistiek dienstverlener, manager van een distributiecentrum of havenondernemer concentreert u zich het liefst op uw kerntaken. In een veranderende wereld moet uw organisatie zich onbekommerd kunnen bezighouden met ‘het beschikbaar stellen van de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, tegen minimale kosten’.  Het moet gaan om betrouwbaarheid, flexibiliteit, maximale klantenservices en dat ook nog eens tegen de laagste kosten.

Focus op het beschikbaar stellen van de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid, tegen minimale kosten

Veiligheid Transport & Logistiek gaat verder dan standaard beveiliging

Dat kan alleen in een omgeving waarbinnen organisaties en mensen zich veilig voelen en veilig zijn, onder een veilig dak. Het is dát dak dat we graag bouwen bij Trigion. Daarom kijken we met andere ogen naar veiligheid binnen uw sector. Dat gaat verder dan het voldoen aan relevante wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld van van belangenorganisatie Transport Asset Protection Association (TAPA) en de Authorised Economic Operator (AEO) richtlijnen. Het gaat ook verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten en –diensten, waarin we ons inmiddels vele jaren onderscheiden. 

Creëren van veiligheid en veiligheidsarrangementen

Het is tijd voor een nieuw geluid, waarbij we het creëren van veiligheid centraal stellen. Het is immers niet het middel, maar het resultaat dat telt. Met uw kerndoelstelling helder voor ogen en de garantie dat risico’s vanuit elk gezichtspunt zijn geïnventariseerd ontwikkelen we veiligheidsarrangementen. Ter illustratie vindt u hier een aantal generieke voorbeelden die we maakten voor logistieke dienstverleners, voor distributiecentra, en voor havenondernemers. Een combinatie van arrangementen die tot stand zijn gekomen in co-creatie met ondernemers en de mensen achter die ondernemers. 

Fysieke beveiliging gecombineerd met techniek en (data) intelligentie

Veiligheid creëren we samen met ruim 6.000 professionals die er gezamenlijk hun schouders onder zetten. Beveiligers in de logistiek, gediplomeerde havenbeveiligers en andere professionals worden in hun vakmanschap steeds verder ondersteund door techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die daaruit voortkomen zijn uniek voor de dynamische sector Transport & Logistiek. Bovenal zijn het oplossingen die aansluiten bij de behoeften van betrokken mensen, eindgebruikers binnen uw organisatie. Daarmee creëren we veiligheid, houvast in een veranderende wereld. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met consultant beveiliging Bart Vodeb, zijn contactgegevens vindt u rechts op deze pagina. 

Kijk voor inspiratie ook eens op ons kennisportaal Facilitaironline.nl. Daar vindt u bijvoorbeeld het artikel ‘Nerve Centre: de noodorganisatie van Bidvest Deli XL’ en het blog ‘Veiligheid in de keten’.