Veiligheidsarrangementen Retail

U hoort het, u leest het, u merkt het … onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. Al dan niet bewust zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, naar een dak boven ons hoofd. Een dak dat beschermt en veiligheid biedt, zowel fysiek als digitaal. Dat raakt bijvoorbeeld ook de Retail sector.

Als winkeleigenaar of retailer concentreert u zich het liefst op uw kerntaken. Veilige en schone winkels en/of winkelcentra behoren daarbij tot uw hoogste prioriteiten. In een veranderende wereld moeten uw bezoekers optimaal kunnen genieten van de (winkel)beleving, moeten uw medewerkers daar met plezier aan bijdragen en moet derving tot een minimum worden beperkt. 

Als winkeleigenaar of Retail security manager behoren veilige en schone winkels en/of winkelcentra tot uw hoogste prioriteiten

Veiligheid Retail gaat verder dan standaard beveiliging

Dat kan alleen in een omgeving waarbinnen organisaties en mensen zich veilig voelen en veilig zijn, onder een veilig dak. Het is dát dak dat we graag bouwen bij Trigion. Daarom kijken we met andere ogen naar veiligheid binnen uw sector. Dat gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsdiensten  en -producten, waarin we ons inmiddels vele jaren onderscheiden. 

Creëren van veiligheid en veiligheidsarrangementen

Het is tijd voor een nieuw geluid, waarbij we het creëren van veiligheid centraal stellen. Het is immers niet het middel, maar het resultaat dat telt. Met uw kerndoelstelling helder voor ogen en de garantie dat risico’s vanuit elk gezichtspunt zijn geïnventariseerd ontwikkelen we veiligheidsarrangementen. Ter illustratie vindt u hier een aantal generieke voorbeelden die we maakten voor winkelketens, voor winkelcentra en voor individuele winkeliers. Een combinatie van arrangementen die tot stand zijn gekomen in co-creatie met ondernemers en de mensen achter die ondernemers. 

Fysieke beveiliging gecombineerd met techniek en (data) intelligentie

Veiligheid creëren we samen met ruim 6.000 professionals die er gezamenlijk hun schouders onder zetten. Retail beveiligers, gastheren en –vrouwen, zogenaamde ‘greeters’ en andere professionals worden in hun vakmanschap steeds verder ondersteund door techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die daaruit voortkomen zijn uniek voor de dynamische Retail sector. Bovenal zijn het oplossingen die aansluiten bij de behoeften van betrokken mensen, uw gasten die genieten van de (winkel)beleving die u neerzet. Daarmee creëren we veiligheid, houvast in een veranderende wereld. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met consultant beveiliging Eric van der Meer, zijn contactgegevens vindt u rechts op deze pagina. 

Kijk voor inspiratie ook eens op ons kennisportaal Facilitaironline.nl. Daar vindt u bijvoorbeeld de casestudy ‘Procesgerichte veiligheidszorg in grootste overdekte markthal’, een verslag van de kennissessie ‘Retail Security in 2020’, die we organiseerden en het blog ‘Hostmanship als wapen tegen winkelderving’