Musea

Museumbeveiliging, een combinatie tussen veiligheid en gastvrijheid

Veiligheid en beveiliging hebben een hoge prioriteit in het bewaken van uw eigendommen. Dat is een flinke uitdaging, omdat uw vaak kostbare collectie vaak wel toegankelijk moet zijn voor uw bezoekers en gasten. Dat vraagt om gespecialiseerde partners die helpen risico's beheersbaar te houden en calamiteiten of diefstal te voorkomen.

Ruime ervaring bij ’s lands bekendste musea

In de afgelopen jaren hebben we ruime ervaring opgedaan bij een grote diversiteit aan musea, waar we vakmanschap en gastvrijheid combineren in de meest uiteenlopende concepten. Allemaal afgestemd op de unieke situatie, in een efficiënte combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.

Integrale oplossingen en landelijke dekking

Ons brede portfolio en landelijke dekking helpen ons om die concepten uit eigen middelen in de praktijk toe te passen. Trigion herbergt alle disciplines op het gebied van beveiliging (security), veiligheid (safety) en gastvrijheid (hospitality) om uw museum veilig te maken én een impuls te geven aan de beleving van uw bezoekers en gasten.

Integrale concepten rond beveiliging, veiligheid en gastvrijheid voor een maximale beleving van uw museumbezoekers

Museumbeveiliging is een vak

We beschikken over honderden museumbeveiligers met de competenties, vaardigheden en motivatie die museumbeveiliging tot een vak maken. Daarnaast beschikken we over een moderne AlarmServiceCentrale waarmee we ook op afstand toezicht houden op uw waardevolle inventaris. Dat doen we bijvoorbeeld met technische oplossingen die geleverd, geïnstalleerd en onderhouden worden door de specialisten van Trigion Brand en Beveiligingstechniek. Uiteraard adviseren we u graag over het meest efficiënte concept, mede op basis van de diverse 'best practices' die we beschikbaar hebben.