Industrie

Industrie, veiligheid en beveiliging binnen het productieproces

Industriële bedrijven moeten optimaal presteren om goed te renderen, niets mag het productieproces verstoren. Vergaande rationalisatie van activiteiten heeft geleid tot uitbesteding van alles dat niet tot de core business behoort. 

Behoefte aan betrouwbare en flexibele partners

Bij industriële bedrijven zijn veiligheid en beveiliging nauw verbonden aan het productieproces, vaak maken zijn ze zelfs integraal onderdeel van dat primaire proces. Verstoringen in het productieproces, of calamiteiten, kunnen vergaande gevolgen hebben voor medewerkers en omgeving. Ook treedt snel (directe of indirecte) financiële schade op als productiecapaciteit niet optimaal benut wordt. 

Industriële bedrijven

In achterliggende jaren hebben we ruime ervaring opgedaan bij diverse industriële bedrijven met  diverse processen. Bij die bedrijven hebben we ons vakmanschap op een dienstbare wijze kunnen tonen in de meest uiteenlopende concepten, allemaal afgestemd op de unieke omgevingsfactoren.

Integrale oplossingen en landelijke dekking

Trigion herbergt alle disciplines op het gebied van beveiliging (security), veiligheid (safety) en gastvrijheid (hospitality) om uw productieproces optimaal draaiende te houden én een concrete toegevoegde waarde te bieden. We beschikken over ruim 8.000 medewerkers die veiligheid graag dagelijks een gezicht geven binnen uw organisatie.

Integrale concepten rond beveiliging en veiligheid, met een directe toegevoegde waarde in uw productieproces

Dat doen we conform alle gebruikelijk ISO- en VCA-richtlijnen en al dan niet met ondersteuning van andere organisatorische, bouwkundige of elektronische maatregelen die we graag voor u organiseren. Ook tijdelijke uitdagingen, zoals bijvoorbeeld de inzet van (extra) brandwachten tijdens reparatiewerkzaamheden, gaan wij niet uit de weg. 

Meer informatie

Heeft u na het lezen nog vragen over onze unieke concepten voor industriële veiligheids- en beveiligingsoplossingen? Of bent u nieuwsgierig hoe wij uw onderneming nog veiliger kunnen maken én van toegevoegde waarde kunnen zijn in uw productieproces? Neem dan contact met ons op met behulp van de contactbanner op deze pagina.