Gezondheidszorg

Veilige Zorg

Zorgen voor een veilige werkomgeving en beveiliging tegen ongewenste invloeden van buitenaf behoren tot de taken van elke organisatie. In de zorgsector komt er nog een extra 'zorg' bij: het creëren van een veilige en gastvrije omgeving waar patiënten én bezoekers een tijd kunnen verblijven.

Veilig en gastvrij

Trigion is al decennialang actief in ziekenhuizen, GGZ- en andere zorginstellingen. We leveren beveiligers en toezichthouders die speciaal zijn opgeleid voor het werken in de zorg of nemen medewerkers over die in vaste dienst zijn. Onze medewerkers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico's en de mogelijke incidenten die zich voor kunnen doen in een zorginstelling

Toezichthouder in de zorg: een nieuwe trend

In de Nederlandse zorginstellingen (met name de ziekenhuizen, verzorgingshuizen, maar ook de GGZ-instellingen) worden gastvrijheid en servicegerichtheid steeds belangrijker. Het draait steeds meer om beleving: gastvrijheid en het gevoel van welkom zijn en niet te vergeten veiligheidsbeleving.

De eerste indruk van een bezoeker bepaalt zijn gedrag

Trigion neemt een duidelijke trend waar naar een toenemende behoefte aan servicegerichte en hartelijke medewerkers die proactief de mensen benaderen. Op alle plekken in de zorginstelling, maar als eerste bij de entree. Gastvrijheid, om kunnen gaan met verschillende emoties, oog voor veiligheid (security awareness) en het kunnen uitvoeren van receptietaken wordt daarmee steeds belangrijker in de zorg.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening of een advies op maat? Neem dan contact met ons op, of bekijk de brochure Zorginstellingen.