Comfortability

Particuliere alarm- en servicecentrales hebben steeds meer te bieden als het aankomt op comfort. Waar het ooit begon met vooral beveiliging (de alarmcentrale), wordt dit uitgebreid met activiteiten die zowel privé als zakelijk comfort bieden (de servicecentrale). Comfortability noemen we dat bij Trigion.

Business Comfortability

Als zakelijke opdrachtgever kent u Trigion en zijn professionele AlarmServiceCentrale, als centrum voor integrale beveiligingsoplossingen. Oplossingen waarbij fysieke beveiliging steeds vaker wordt gecombineerd met technische oplossingen. Voor onze zakelijk opdrachtgevers lanceerden we Business Comfortability, een label waarbij we veiligheid, beveiliging, facilitaire ondersteuning en comfort samenbrengen. Dat doen we in een uniek dienstenpakket en vaak gebruik makend van beschikbare voorzieningen. Grote investeringen kunnen vaak achterwege blijven, met Business Comfortability profiteert u direct van toenemend comfort en afnemende kosten. 

Private Comfortability

Steeds meer worden de toepassingen uit Business Comfortability ook toegankelijk voor particulieren. In samenwerking met partners lanceerden we Private Comfortability, een label waarbij we veiligheid, beveiliging en comfort in en om het huis bieden. Omdat onze focus vooral ligt bij zakelijke opdrachtgevers doen we dat bij voorkeur via professionele partners. 

Innovatie in veiligheid en comfort

Met ruim 100 jaar kennis en ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging, blijven we ontwikkelen en innoveren. Dat doen we met partners zoals ENAI, specialist op het gebied van eenvoud in veiligheid en comfort. ENAI ontwikkelt en implementeert software voor servicecentrales, waaronder de AlarmServiceCentrale van Trigion. Vanuit die samenwerking, gecombineerd met slimme apparatuur, creëren we voortdurend nieuwe oplossingen om uw werk- en leefomgeving veiliger en comfortabeler te maken. 

Meer informatie en contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Meer informatie en oplossingen zijn beschikbaar op de website van Comfort Services.