Sky-Walker nu ook volledig ondersteund door Trigion Next

Eind 2018 werd Trigion Next gelanceerd: de professionele oplossing voor beveiligen op afstand. Deze dienstverlening resulteert in een hoger kwaliteitsniveau tegen lagere totale kosten.

Trigion presenteert zich als merk- en platform onafhankelijk partner voor uiteenlopende opdrachtgevers die diverse security management systemen gebruiken om beveiligingsmaatregelen te integreren, monitoren en managen. Een voorbeeld hiervan is het Sky-Walker platform van Entelec Control Systems, dat onlangs is gekoppeld aan Trigion Next.

Dit betekent dat klanten die gebruik maken van Sky-Walker hun systemen nog eenvoudiger kunnen ontsluiten naar de Trigion AlarmServiceCentrale. De diensten van Trigion Next worden toegankelijk via standaard koppelingen, als een permanente oplossing voor remote beveiligingsactiviteiten of als back up voor de beveiligingsorganisatie on site.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van beveiligen op afstand? Neem dan contact op met Mike Broens, technical business consultant bij de Trigion AlarmServiceCentrale.