201427nov

Sfeerimpressie Trigion Congres 2014

201427nov

Op donderdag 6 november organiseerden we de 2e editie van het jaarlijkse Trigion Congres. Uit de evaluatie (enquête) die we na afloop hebben gehouden, blijkt dat congresbezoekers een bijzonder gezellige en inspirerende dag hebben beleefd. Kon u niet bij het evenement aanwezig zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in het thema? Hieronder vindt u een korte terugblik en graag verwijzen we ook naar de sfeerimpressie zoals we die hebben gepubliceerd op ons Youtube-kanaal.

Inhoudelijke verdieping en klantgerichtheid
Trigion wil Nederland veiliger maken. Dat is al meer dan honderd jaar onze missie en ons vak. Een vak dat vraagt om mee te bewegen met de laatste trends, liever nog: om die ontwikkelingen vóór te zijn. Om dat waar te maken en om onze ambitie te vervullen om in 2015 de meest klantgerichte organisatie in onze sector te zijn, vinden we het belangrijk om met u in gesprek te blijven over een veilige samenleving.

‘Hoe … wordt Nederland veiliger?’
Eén van de momenten waarop we dat recent deden is tijdens het Trigion Congres rond het thema ‘Hoe… wordt Nederland veiliger’. Een belangrijke prioriteit die we zowel zakelijk als privé met elkaar delen. Een thema ook dat afgelopen zomer erg in de belangstelling stond. Diverse incidenten en crises hebben bij veel mensen (al dan niet terecht) geleid tot bezorgdheid over hun over hun fysieke of digitale veiligheid.

Experts die kennis en visie deelden
Ook voor deze editie van ons Trigion Congres hebben we diverse ‘experts’ bereid gevonden hun kennis en visie met ons te delen. Eerder kon u op deze website al lezen over de bijdrage van deze experts aan het formele middagdeel van het congres. Op ons Youtube-kanaal vindt u bovendien integrale videoregistraties van de bijdrages die mevrouw Dora Horjus, de heer drs. Eric van Tol en de heer prof. dr. Hans Boutellier aan het Trigion Congres hebben geleverd.

Unieke locatie en exclusieve voorpremière hitmusical BILLY ELLIOT
Vanuit ons langdurige partnership met Stage Entertainment kregen we de mogelijkheid om het congres te organiseren in het AFAS Circustheater. Een locatie die ruim een eeuw historie en ervaring in de theaterwereld uitstraalt. Een locatie die ons bovendien in staat stelde onze gasten een exclusieve voorpremière te bieden van de nieuwe hitmusical BILLY ELLIOT.

Tot zover deze terugblik op een gezellige en inspirerende dag in het AFAS Circustheater. We begroeten u graag tijdens een volgend evenement dat we vanuit Trigion organiseren.