Seminar en lancering Fraude.nl

Op 4 april organiseert Hoffmann, samen met partners Lexence en GGN, een seminar over ‘Integrale oplossingen bij fraude’. Ook lanceren benoemde partners Fraude.nl; hét platform waarin juridische ondersteuning, onderzoek en asset tracing & recovery in één concept zijn samengebracht.

Seminar ‘Integrale oplossingen bij fraude’

Tijdens het seminar dat plaatsvindt op locatie bij Lexence in Amsterdam, wordt aandacht besteedt aan trends op het gebied van fraudebestrijding. Prof. Dr. Bob Hoogenboom, hoogleraar Forensic Business Studies aan Nyenrode Business Universiteit, geeft een lezing over innovatie op het gebied van fraudebestrijding. Na een inleiding over onderzoek en bestraffing poneert hij een aantal stellingen voor een open discussie, bijvoorbeeld over politie en justitie versus private fraudeaanpak, normen voor zugvuldig onderzoek en burgerrechten.

Platform Fraude.nl

Bedrijfsfraude is en blijft de komende jaren een probleem dat aandacht verdient. Daarom lanceren Hoffmann, Lexence en GGN samen Fraude.nl; hét platform waarin juridische ondersteuning, onderzoek en asset tracing & recovery in één concept zijn samengebracht. Het doel achter Fraude.nl is om organisaties te helpen bij het proces rond fraude en om schade door als gevolg van deze vorm van criminaliteit te beperken.

Meer informatie over Fraude.nl vindt u hier.