Seminar bedrijfsfraude & risicomanagement

Eén op de drie bedrijven krijgt te maken met economische criminaliteit. De gevolgen van bedrijfsfraude worden dan ook becijferd op enkele miljarden per jaar. Niet voor niets staat het voorkomen van bedrijfsfraude hoog op de agenda bij bedrijven. De centrale vraag is steeds: kunt u de belangrijkste risico’s vermijden of in ieder geval verregaand verminderen? Anders gezegd: hoe maakt u risico’s beheersbaar? 

Seminar bedrijfsfraude & risicomanagement

Op donderdagmiddag 5 april organiseert Fraude.nl een seminar op locatie bij partner Lexence in Amsterdam. Voormalig staatssecretaris en officier van justitie Fred Teeven en psycholoog Job Boersma praten belangstellenden uitgebreid bij over actuele ontwikkelingen. Meer informatie over het seminar vindt u hier op Fraude.nl. 

Voor wie?

Het seminar bedrijfsfraude & risicomanagement is voor professionals die (eind)verantwoordelijk zijn voor fraudebestrijding in een organisatie of onderneming, zoals fraudemanagers, CFO’s, compliance functionarissen, HR managers, controllers, internal auditors, risicomanagers, interne juridisch adviseurs, security- en privacymanagers. Deelname aan het seminar van Fraude.nl is gratis. De capaciteit is echter beperkt, daarom adviseren we u snel een plek te reserveren.

Over Fraude.nl

Als u te maken krijgt met fraude, dan wilt u dat er zo snel mogelijk wordt gestart met een onderzoek. U wilt de schade verhalen en de regie behouden. Dat is precies waar wij u bij helpen. Fraude.nl is een samenwerking tussen Lexence, Hoffmann & GGN. Een unieke bundeling van drie disciplines: juridische ondersteuning, onderzoek en asset tracing & recovery onder één dak.