Trigion Self Services

Heeft u een aansluiting op de Trigion AlarmServiceCentrale? Dan kunt u als installateur of eindgebruiker, zelf eenvoudig relevantie informatie borgen en beheren in uw persoonlijke online omgeving via 'Self Services'.

Uw gegevens zijn 24/7 inzichtelijk en aanpasbaar via een real-time verbinding. Zo past u bijvoorbeeld eenvoudig (tijdelijk) uw contactpersonen aan tijdens een vakantieperiode. Is er sprake van incidentele afwijkende openingstijden van uw locatie? Ook dat geeft u snel en eenvoudig door via Self Services. Daarnaast kunt u via Self Services eventuele alarmmeldingen zelf afmelden. 

In uw persoonlijke dashboard vindt u naast alle actuele informatie over uw aansluiting(en), ook een handig overzicht met recente mutaties. Zo heeft u uw beveiliging volledig in eigen hand. En heeft u vragen? De medewerkers van de Klantenservice staan direct voor u klaar, bijvoorbeeld via de handige chatservice. 

In onderstaande animatie vertellen we u graag meer over de vele slimme toepassingen van Self Services.  

Uw beveiliging in eigen hand

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.