Security awareness

Gastvrouw met oog voor veiligheid

Organisaties willen open en klantvriendelijk zijn, maar ook de veiligheid niet uit het oog verliezen. Als geen ander heeft Trigion zich gespecialiseerd in dienstverlening waarbij gastvrijheid wordt gecombineerd met veiligheid. Wij kunnen een safetyhost inzetten op uw locatie; een gastheer of gastvrouw met extra oog voor veiligheid. Door taken van een mobiele surveillant te integreren in die van een receptioniste ontstaan slimme combinaties van taken die efficiënt en kostenbesparend werken. De safetyhost beheert het hele proces, van receptietaken en toezicht tot en met het verzorgen van facilitaire rondes. Vanzelfsprekend staat hostmanship ook bij deze vorm van dienstverlening hoog in het vaandel.

Als geen ander heeft Trigion zich gespecialiseerd in dienstverlening waarbij gastvrijheid wordt gecombineerd met veiligheid

Bekijk ook de film 'Hospitality bij Trigion'

Meer informatie?

Wilt u weten hoe Trigion Services uw organisatie kan ontzorgen én efficiënte oplossingen kan bieden? Neem dan contact met ons op of download onze brochures voor meer informatie.