2013 9dec

Samenwerking Hoffmann en Stormdijk

2013 9dec

Vorige week is bekendgemaakt dat Hoffmann Bedrijfsrecherche in Almere en Stormdijk, bureau voor crisiscommunicatie uit Amsterdam, een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten. De dienstverlening van beide bedrijven is wederzijds een aanvulling op het bestaande dienstenaanbod. Risk– en crisismanagement en crisiscommunicatie vullen elkaar aan in het “crisisproof“ maken van bedrijven en organisaties. Hoffmann en Stormdijk zijn beide actief als aanbieder van preventieve diensten en zijn beide ook ingericht om bij acute situaties opdrachtgevers onmiddellijk te ondersteunen.

Hoffmann Bedrijfsrecherche maakte bij de ondertekening ook bekend een nieuwe dienst voor VIP beveiliging te lanceren. Deze vorm van persoonsbeveiliging is een aanvulling op de bestaande diensten als bedrijfsrecherche (o.a. fraude diefstal en toedrachtonderzoek), ICT-Security en riskmanagement en training.

Eerder dit jaar bracht bureau Stormdijk de resultaten van een gezamenlijk onderzoek met de Universiteit van Amsterdam naar buiten. Daaruit bleek dat de overheid op het gebied van preventieve crisiscommunicatie goed scoort; het bedrijfsleven wisselvallige resultaten boekt en de sector onderwijs gemiddeld niet goed is voorbereid op crisissituaties.

Stormdijk, bureau voor crisiscommunicatie is een zelfstandig onderdeel van Alfred Knorr Communicatie. Hoffmann Bedrijfsrecherche is een dochteronderneming van Facilicom, één van de grootste facilitaire dienstverleners in ons land. Meer informatie over Hoffmann Bedrijfsrecherche en de samenwerking met Stormdijk is beschikbaar op de website van Hoffmann.