Safety Services

U wilt ook voor uw mensen een veilige leefomgeving creëren. Safety services leveren een belangrijke bijdrage. De informatie die dit oplevert maken we beschikbaar en operationeel in een Security Management Systeem (SMS). Interessant, toch? En wist u dat (data-) intelligentie bedrijfshulpverleners ondersteunt in hun vakmanschap?

Trigion is een partner die meebeweegt met de veranderende wereld en de nieuwe risico’s die daarin ontstaan. Een partner die toekomstgericht en vernieuwend kijkt naar veiligheid. Veel verder dan standaard beveiligingsproducten en –diensten om uw organisatie veiliger (safety) te maken.

Onze producten en diensten

Een inspirerende en veilige omgeving vraagt om integrale oplossingen waarbij een combinatie van menskracht, techniek en (data) intelligentie onontbeerlijk is. Het optimaliseren van safety services vraagt afwegingen die steeds meer in samenhang worden gemaakt. Een greep uit ons portfolio:

  • Fysieke dienstverlening zoals brandwacht services, safety opleidingen, etc.
  • Door technische maatregelen te ontsluiten via onze AlarmServiceCentrale (PAC) borgen we effectieve monitoring en voegen we (data) intelligentie toe binnen de veiligheidsketen.
  • Trainingen op het gebied van safety en preventie en direct inschrijven. Bekijk hier het volledige overzicht.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion.