Safety opleidingen

Trigion Safety Opleidingen

Wetgever, brandweer, controle-instanties en verzekeraars stellen steeds hogere eisen aan de (brand)veiligheid. Maar ook de bedrijven zelf willen een hoog veiligheidsgevoel creëren en de veiligheidsrisico's tot een minimum beperken. Het doel is om mensen en middelen zo optimaal mogelijk te beschermen, want in elk bedrijf doen zich omstandigheden voor die invloed hebben op de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers en bezoekers. Inzicht in de arborisico's is van wezenlijk belang om optimale arbeidsomstandigheden te realiseren. De Arbo-wet verplicht organisaties om doeltreffende maatregelen te realiseren met betrekking tot de veiligheid van de werknemer en derden.


Breed pakket safetytrainingen

Trigion Safety Opleidingen biedt een breed pakket aan trainingen en opleidingen op het gebied van safety; van EHBO tot BHV, van brandbestrijding tot het omgaan met een automatische externe defibrillator (AED). Ook leiden we mensen op voor het Veiligheidscertificaat Aannemers (VCA). Onze coördinator opleidingen bezoekt graag de locatie om de sfeer te proeven en de lesomgeving en bedrijfsactiviteiten te bekijken.

Trigion Safety Opleidingen is ISO- en NIBHV-gecertificeerd en stelt hoge eisen aan de programma’s en instructeurs. Naast de bekende BHV- en EHBO-trainingen organiseert Trigion Safety Opleidingen ook trainingen op het gebied van Trauma Nazorg. Doel van deze training is om een goed collegiaal vangnet te creëren t.b.v. collega-medewerkers die een schokkende gebeurtenis/calamiteit hebben meegemaakt. Een uitgebreid overzicht van onze safetytrainingen vindt u hier.

Iedere organisatie is uniek. Dit betekent dat wij flexibel moeten zijn en dat elke training of opleiding voor uw medewerkers op maat wordt ingevuld. Uiteraard met inachtneming van de verplichte onderdelen

Safety-adviesdiensten

Trigion Safety Opleidingen heeft ook ruime kennis en ervaring met betrekking tot het uitvoeren van een RI&E, opstellen van bedrijfsnoodplannen/ontruimingsplannen en ontruimingstekeningen. Onze uitvoerende consultants zijn veiligheidsdeskundigen en beschikken over de juiste kennis met betrekking tot arbo-wetgeving, bouwbesluit en NEN-normeringen.


Meer informatie over de adviesdiensten van Trigion Safety Opleidingen vindt u hier.

Bekijk ook onze presentatie