201529jun

Trigion Rondetafel Ontbijtsessie

201529jun

Vanuit een ambitie om de meest toonaangevende partner in veiligheid én meest klantgerichte organisatie te zijn binnen de sector, investeert Trigion in zijn relaties en zoeken we naar inhoudelijke verdieping binnen het vakgebied. Dat doen we tijdens individuele contactmomenten en tijdens diverse congressen en seminars die we door het jaar heen organiseren.


Recent hebben we bijvoorbeeld een ‘Hospitality ontbijtsessie’ georganiseerd over SROI-toepassingen en entreemanagement. Op donderdag 3 september staat opnieuw een ontbijtsessie gepland, ditmaal over SROI-toepassingen en de kansen die de participatiewet biedt.

Locatie en aanvangstijd

De sessie vindt plaats bij Facilicom Willemswerf, een kantoorverzamelgebouw met 37.000 m2 aan vloeroppervlakte waar Facilicom de uitvoering, regie en kwaliteit van de facilitaire dienstverlening verzorgt.  Graag ontvangen we u op donderdag 3 september vanaf 08:00 uur op deze locatie, gevestigd aan de Boompjes 40, 3011 XB te Rotterdam. De sessie vindt plaats in de Quistlounge.

Inhoud en eindtijd / rondleidinglocatie

Na een welkomstwoord wordt het programma, onder het genot van een smakelijk ontbijt, afgetrapt door de heer Yuri Starrenburg, bestuurder van PSO Nederland. In samenwerking met TNO en partners als Trigion, is PSO Nederland verantwoordelijk voor het uitgeven van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en alles wat daarmee te maken heeft. Een ideale partij dus om een ‘goed gesprek’ in te leiden, waarna discussie volgt aan de hand van een aantal voor gedefinieerde stellingen. Het gesprek duurt ongeveer tot 10:00 uur, waarna voor belangstellenden een korte rondleiding door de locatie wordt verzorgd.

Tot slot

Aanmelden voor deze sessie is nog mogelijk via onderstaand formulier. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met mevrouw Patricia Bakker (salesmanager) via e-mail pabakker@trigion.nl of telefonisch via 06 11 39 32 51.

Graag tot ziens op donderdag 3 september bij Facilicom Willemswerf!


Velden met een * zijn verplicht