Robotica in gastontvangst Trigion Services

De robots rukken op. Ze worden steeds meer zichtbaar in het dagelijks leven, en beginnen steeds meer op mensen te lijken. Vormen ze een bedreiging of juist een belofte? Ons project Robotica in gastontvangst brengt mensen en robots samen.

Op het gebied van robotica werken we samen met een bevlogen partner DigiNova, een organisatie die in 1999 is gestart met als doel organisaties te helpen bij veranderingen en deze vooruitgang te koppelen aan duurzaamheid. In de loop der jaren is DigiNova uitgegroeid tot expert op het gebied van robotisering. Samen met innovatiepartner(s) biedt DigiNova niet alleen het maximale uit bestaande oplossingen, maar werkt de organisatie continu aan nieuwe ontwikkelingen. In co-creatie met onze AlarmServiceCentrale zijn bijvoorbeeld Beam Telepresence, Pepper in de markt gezet.

Flexibiliteit en mobiliteit

Beam Telepresence is een robot die door organisaties wordt gebruikt om over afstand te opereren zonder dat medewerkers fysiek aanwezig moeten zijn. Op deze manier is het mogelijk veel efficiënter met resources om te gaan. Beam is bijvoorbeeld geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen en kan gebruikt worden om flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren, en reiskosten te reduceren.

Virtuele gastvrouw

Pepper is een ‘humanoid’ robot van een hoog kwaliteitsniveau die zelfstandig of als aanvulling aan het hospitalityteam kan acteren en een ideale aanvulling is binnen de ‘guest journey’ van organisaties en evenementen. Zo verzorgt de Pepper robot, wij noemen haar Bernadette, voor de ontvangstdiensten bij één van onze zusterbedrijven Facilicom Solutions in Rotterdam.

Wij maken ons sterk voor robottoepassingen die waarde toevoegen en uw organisatie en uw klant blij maken. Bent u nieuwsgierig wat Bernadette, Beam of de diverse robots kunnen betekenen voor uw entreemanagement en gastenontvangst? Neem contact op voor een kennismaking of een live presentatie binnen onze AlarmServiceCentrale.

Whitepaper - Robotica in de bedrijfsbeveiliging

Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwsitem over robots of hoe robotica onze toekomst gaat vormgeven. Maar wat is echt en wat is enkel een hype? Wat mag verwacht worden van de ontwikkeling van robotica, en gaan we robots in de bedrijfsbeveiliging zien? In deze whitepaper gaat Trigion in samenwerking met DigiNova dieper in op de ontwikkeling van robotica.

Laat uw gegevens hieronder achter, dan ontvangt u van ons de e-mail met de download.

Velden met een * zijn verplicht

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.