Rising Stars Trigion

Als thought leader op het gebied van veiligheid en hospitality werkt Trigion samen met diverse mediapartners, waaronder bijvoorbeeld Vakmedianet . Dit is het grootste business-to-business mediabedrijf van Nederland met een bereik van 1,2 miljoen professionals binnen onder andere het facilitaire cluser. 

Facto over rising stars Trigion

In het facilitaire cluster is Facto hét onafhankelijke platform voor en over facility management, facilitaire inkoop en (kantoor)huisvesting. Het is een multimediaal platform met vakinformatie voor facility professionals. In de rubriek Rising Star komen jong professionals aan het woord over hun carrière en ambities. Facto portretteerde diverse rising stars binnen Trigion. 

Consultant Hospitality Laura Stein

In november 2019 het verhaal van Laura Stein, die als consultant hospitality actief is binnen Embrace Hospitality Services, waar Trigion Services in opgegaan is. Lees meer >

Architect Integrale Veiligheid Yvette van Veen

In oktober 2017 het verhaal van Yvette van Veen, die toen actief was als architect integrale veiligheid binnen Trigion. Tegenwoordig is Yvette actief buiten de Facilicom Group. Lees meer >

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden wat deze professionals van Trigion voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Als professional bijdragen in het creëren van veiligheid? Kijk op Werkenbijtrigion.nl voor actuele vacatures.