Retail security

Veel retailers worden geplaagd door winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Dit gebeurt door veelplegers, winkelend publiek of door eigen medewerkers. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn. Trigion heeft speciaal voor winkeliers een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om diefstal en criminaliteit in hun winkel grondig aan te pakken. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van fysieke diensten die we graag voor uw organisatie verzorgen.

Winkelsurveillance

Retailers die te maken hebben met winkeldiefstal kunnen gebruik maken van onze geüniformeerde surveillanten. Zij bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking. Zij grijpen bovendien in bij problemen of winkeldiefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen.

Collectieve Winkelsurveillance

U kunt samen met collega-retailers uit de directe omgeving kiezen voor collectieve winkelsurveillance. Hierbij ondersteunt een surveillant meerdere retailers c.q. winkels tegelijk (in een afgebakend geografisch gebied). Onze surveillant is daarbij te allen tijde oproepbaar voor de deelnemers.

Burgersurveillanten en Servicemanager

Een andere mogelijkheid is de inzet van burgersurveillanten. Deze surveillanten in burgerkleding worden pas ingezet na toestemming door de Politie. De servicemanager verricht naast winkelsurveillance ook andere werkzaamheden ten behoeve van de netheid en aantrekkelijkheid van winkelcentra en ter bevordering van het welzijn van het winkelend publiek. 

Retail Interventieteam

Sommige criminelen slaan hun slag door zich snel van de ene naar de andere winkel te verplaatsen. Trigion kent Retail Interventieteams: dit zijn mobiele teams, die beveiligingswerkzaamheden verrichten in het kader van zich verplaatsende criminaliteit. U kunt ook voor een geheel andere insteek kiezen door uw eigen personeel op te leiden om op een juiste manier om te gaan met winkeldiefstal. Trigion kan deze trainingen voor u verzorgen. 

Preventiecoach

De preventiecoach van Trigion brengt verkoopmedewerkers en leidinggevenden op de werkvloer preventief gedrag bij en stimuleert hen om zelfstandig op te treden. Een positief neveneffect hiervan is dat door het trainen van het eigen personeel vaak de algemene security awareness toeneemt en de interne diefstal eveneens afneemt.

Naast bovengenoemde voorbeelden van fysieke diensten, biedt Trigion integrale concepten waarin technische oplossingen natuurlijk niet mogen ontbreken. We geven u graag een aantal voorbeelden van technische beveiligingsoplossingen. Ook veiligheid mag in die concepten niet  ontbreken. Trigion herbergt alle disciplines op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid om uw winkel veilig te maken en een impuls te geven aan de (winkel)beleving van uw bezoekers.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.