Red Teaming door specialisten Hoffmann

Hoe goed is uw organisaties voorbereid op een georganiseerde aanval, zowel fysiek als digitaal? In oktober besteedt Hoffmann extra aandacht aan Red Teaming, een methodiek die organisaties antwoord geeft op deze vraag.

E-zine Red Teaming

In een speciaal e-zine nemen specialisten van Hoffmann u mee in hun dagelijkse zoektocht naar kwetsbaarheden in de beveiliging van uiteenlopende organisaties. Naast uitleg video’s en praktische tips biedt het e-zine geïnteresseerden de mogelijkheid zich aan te melden voor de Masterclass Red Teaming; insider threat en het beheersen van risico’s op donderdag 5 november.

Informatie en contact

Nieuwsgierig naar de oplossingen van Hoffmann op het gebied van cybersecurity en security risk management? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of laat uw gegevens achter, dan nemen specialisten van Hoffmann contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.