Rechtbank Amsterdam

Rechtbank Amsterdam; een statig en gezagwekkend gebouw

Het mag een bijzonder ontwerp worden genoemd: de nieuwe Rechtbank Amsterdam krijgt een statig en gezagwekkend gebouw, dat toch open en uitnodigend is. De dienstverlening is op maat gesneden maar kan altijd worden aangepast aan veranderende behoeften. Een dienstverlening die in dit PPS-project is gewaardeerd met een 9. Dat terwijl Facilicom pas halverwege het traject is ingestapt.

PPS met Trigion Brand- en Beveiligingstechniek als partner voor beveiliging

Het gerechtsgebouw is ontworpen, gerealiseerd en in beheer genomen via een Publiek Private Samenwerking (PPS) met een DBFMO-contract. Het consortium NACH (New Amsterdam Court House), waar Facilicom onderdeel van uitmaakt, kwam als beste uit de aanbesteding en kreeg het contract gegund. Het contract heeft een looptijd van dertig jaar, geteld vanaf de oplevering in 2020. Trigion Brand- en Beveiligingstechniek is partner binnen NACH voor het leveren, onderhouden en beheren van diverse beveiligings- en security management systemen.

Rechtbank Amsterdam
*klik op de afbeelding als u het volledige artikel wilt lezen

Referentie Trigion Brand- en Beveiligingstechniek

Nieuwsgierig welke waarde Trigion Brand- en Beveiligingstechniek toevoegt bij Rechtbank Amsterdam en andere PPS-projecten waarin Facilicom betrokken is? Neem contact met ons op voor een kennismaking en referentie.


 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.