Quick Response Team

Het Quick Response Team, snelle ondersteuning bij incidenten en calamiteiten

Een inbraak, een ramkraak, een brand of een calamiteit: het komt altijd onverwacht. Nadat de hulpdiensten vertrokken zijn blijft u, vaak letterlijk, met de schade zitten. Het Quick Response Team van Trigion is snel ter plaatse voor het afzetten, beveiligen en bewaken van uw pand of bedrijfsterrein, het op afstand houden van publiek en pers en het bewaken van goederen. Daarmee speelt het Quick Response Team een essentiële rol in uw crisismanagement.

Bij incidenten of calamiteiten kunt u alle hulp gebruiken om de gevolgen te beperken. Als de hulpdiensten vertrekken staat het Quick Response Team van Trigion voor u klaar om de beveiliging en bewaking van uw eigendom over te nemen. Na een inbraak, ramkraak, brand of ander incident zijn panden terreinen en goederen kwetsbaar en dus een makkelijke prooi voor criminelen. Extra bewaking is dan vaak noodzakelijk. Het Quick Response Team van Trigion biedt u de professionele ondersteuning die u nodig heeft om die extra risico's te beheersen en helpt u bij het normaliseren van de situatie. U kunt zich dan richten op het herstellen van de schade en het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf of organisatie.

Beveiliging met spoed

Het Quick Response Team van Trigion bestaat uit ervaren beveiligers die het hele jaar door, 24 uur per dag, stand-by staan om uit te rukken bij incidenten en calamiteiten. Ze kunnen omgaan met agressie en hebben hun sporen verdiend in het bewaken van complexe objecten, nachtelijke surveillances en het optreden bij incidenten. Ze werken en wonen verspreid over het hele land en kunnen dus altijd snel ter plaatse zijn. In een later stadium kan het team, afhankelijk van de situatie, worden aangevuld met objectbeveiligers of mobiele surveillanten.

Binnen drie uur ter plaatse

Opdrachtgevers waarderen het Quick Response Team en hun ad-hoc optreden. Diverse politiekorpsen maken al vele jaren gebruik van het Quick Response Team om plaatsen delict te bewaken. Ook particuliere opdrachtgevers weten Trigion te vinden. Of het nu gaat om een inbraak of schade, het Quick Response Team is snel ter plaatse en gaat verder waar andere hulpdiensten stoppen. Talloze gerenommeerde bedrijven met een verhoogd risico hebben vaak zelfs een abonnement op onze diensten. Daarmee hebben zij de garantie dat er altijd binnen maximaal drie uur een QRT-beveiliger aanwezig is op elke gewenste locatie.