Personenalarmering

TrigiLinQ, de veiligheidslijn voor alleenwerkers

Alle mensen die buiten de directe gehoorsafstand of het gezichtsveld van andere personen werken zijn kwetsbaar, net als mensen die zich in potentieel onveilige situaties moeten begeven. Een aantal jaren geleden introduceerde Trigion TrigiLinQ, een slimme combinatie van tracking & tracing en personenalarmering. Met een noodknop, GPS-plaatsbepaling en een spreek-luisterverbinding is de TrigiLinQ de elektronische veiligheidslijn voor alleenwerkers, waaronder ook veel beveiligers en mobiel surveillanten van Trigion zelf. Zij willen nooit meer zonder TrigiLinQ op pad. 

TrigiLinQ is amper groter dan een mobiele telefoon, maar het apparaatje is veel betrouwbaarder en bevat een aantal unieke functionaliteiten. TrigiLinQ maakt gebruik van de allernieuwste GPS positiebepaling: SIRF. Dankzij SIRF kan de positie van de drager zelfs in gebouwen en deels afgeschermde ruimtes tot op vijf meter nauwkeurig worden bepaald. Belandt de drager van TrigiLinQ in een riskante situatie, dan volstaat één druk op de knop om de AlarmServiceCentrale van Trigion in te seinen. Zodra het signaal van TrigiLinQ de AlarmServiceCentrale bereikt, wordt de positie op een digitaal kaartsysteem zichtbaar.

Je kunt struikelen, bedwelmd raken of overmeesterd worden. Dan gaat er automatisch een alarm af in de AlarmServiceCentrale. TrigiLinQ zorgt ervoor dat je nooit meer alleen bent

Direct de juiste opvolging

De centralist kan dan onmiddellijk collega's, mobiel surveillanten of hulpdiensten waarschuwen. Ook kan de centralist meeluisteren om te horen wat er precies aan de hand is. Via de spreek-luisterverbinding kan de drager informatie geven over de situatie en kan de centralist doorgeven dat er hulp onderweg is. In bijzondere omstandigheden mag TrigiLinQ als enige persoonlijke alarmsysteem rechtstreeks melden naar 1-1-2. Wilt u helemaal zeker zijn van een snelle en adequate opvolging dan kunt u als optie ook kiezen voor opvolging door de Mobiele Surveillance van Trigion. 

Behalve voor beveiligers is TrigiLinQ een uitkomst voor onder andere schoonmakers, servicemonteurs en thuiswerkers, mensen die in het openbaar vervoer werken, thuishulpverleners, verpleegkundigen en artsen. Het concept kan tevens worden ingezet voor mensen die in de avond- en nachturen werken als er weinig of geen collega's aanwezig zijn en de receptie, de technische dienst en de bedrijfshulpverlening niet functioneren. Door de inzet van dit systeem is in veel situaties zelfs een begeleider te besparen die anders verplicht zou zijn. Ook bij Trigion wordt TrigiLinQ ingezet. Alle mobiel surveillanten zijn uitgerust met dit handzame apparaat. 

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.