Inhoudelijke verdieping Trigion via nieuwe website

Op maandag 3 maart heeft Trigion een nieuwe website gelanceerd. Deze nieuwe website voldoet aan actuele standaarden voor online communicatie en helpt de organisatie in haar streven naar meer inhoudelijke verdieping met relaties op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid.

In het laatste kwartaal van 2013 lanceerde Facilicom al een nieuwe versie van Facilitaironline.nl, hét online centrum van Facilicom voor kennisdeling en interactie. Met dit nieuwe online kenniscentrum werd het ook voor Trigion makkelijker kennis te delen met diverse stakeholders. Op Facilitaironline.nl publiceert de organisatie cases, stories, referenties, blogs en whitepapers die vrij toegankelijk zijn voor iedere professional in het facilitaire werkveld.

Waar Facilitaironline.nl het online kenniscentrum is, gelden de (divisie)websites als belangrijkste ontsluiting naar deze informatie en andere media. Nadat begin dit jaar nieuwe websites werden gelanceerd voor Facilicom en schoonmaakdivisie GOM, is het nu de beurt aan beveiligingsdivisie Trigion. De nieuwe website die op 3 maart werd gelanceerd voldoet aan actuele standaarden voor online communicatie en helpt de organisatie in haar streven naar meer inhoudelijke verdieping met relaties op het gebied van beveiliging, veiligheid en gastvrijheid.