2015 8jan

Trigion presenteert zich tijdens People’s Business

2015 8jan

Op woensdag 14 januari en donderdag 15 januari organiseert het Beurs-World Trade Center in Rotterdam het jaarlijkse netwerkevent People’s Business. Een team van beveiligers en brandwachten van Trigion houdt toezicht op een veilig verloop van het evenement, waarop Trigion zichzelf ook presenteert aan bezoekers vanuit een eigen business unit  (standnummer 13).

Achtergrondinformatie netwerkevent
Met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten. En daar is voldoende mogelijkheid toe, want jaarlijks trekt People’s Business meer dan 4.000 bezoekers. Tijdens het netwerkgala worden in de beurshal business units ingevuld door een grote diversiteit aan bedrijven.

Ondernemend Rijnmond treft elkaar in ontspannen sfeer waarbij muzikale begeleiding, diverse optredens en culinaire verrassingen niet ontbreken. People’s Business staat in 2015 in het teken van Sport & Business. Niet zonder reden, want sport en business zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook bestaat Rotterdam Topsport komend jaar 25 jaar, dit wordt tijdens People’s Business gevierd.

Programma en openingstijden
Het netwerkevent start op woensdag 14 januari om 16:00 uur, waarna de heer Mark Koolen om 17:00 uur het welkomstwoord verzorgt. Tot uiterlijk 22:30 uur is er ruime gelegenheid voor netwerken, samenwerken en elkaar versterken. Op donderdag 15 januari is het event toegankelijk vanaf 16:00 uur, waarna het om 22:30 uur wordt afgesloten. Tijdens het event is er gevarieerd entertainment en organiseren de exposanten op eigen initiatief diverse activiteiten.

Meer informatie en aanmelden
Via de website van People’s Business kunt u zich aanmelden voor gratis toegang. Een bezoek aan de business unit van Trigion (standnummer 13) mag natuurlijk niet ontbreken.