Overzicht Safety advies- en consultancy diensten

Consultancydiensten Trigion Safety Opleidingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over de consultancydiensten van Trigion Safety Opleidingen.

Adviesdiensten

De adviseurs (veiligheidskundigen) van Trigion Safety Opleidingen hebben vele jaren ervaring bij het inspecteren van gebouwen op brandveiligheidsaspecten. Voor zowel de overheid, het bedrijfsleven, instellingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren verzorgen wij een deskundige inspectie. Van elke inspectie wordt een duidelijk rapport opgemaakt dat kan dienen als onderlegger voor het verbeteren van de brandveiligheid in het gebouw.

Voor bedrijven en instellingen kunnen wij optreden als deskundige als het gaat om brandveiligheidsaspecten. Wij verzorgen een doordacht installatieadvies en adviseren bij gelijkwaardigheidsoplossingen zoals grote brandcompartimenten.

Totaalpakket

Trigion Safety Opleidingen levert een totaalpakket voor Arbo- en brandveiligheidsvraagstukken voor bedrijven en instellingen. Wij kunnen adviseren bij verbouw of nieuwbouw, beoordelen externe offertes voor bijvoorbeeld de aanschaf van brandveiligheidinstallaties en blusmiddelen en bieden een scala aan opleidingen. Ons concept is op alle onderdelen gebaseerd op kwaliteit én kostenbesparing voor onze opdrachtgevers. Door het bieden van een totaalconcept kunnen wij vergaande kostenbesparing garanderen. Daarnaast leveren wij altijd maatwerk. Wij geloven niet in standaardoplossingen maar zullen altijd de bedrijfssituatie van onze opdrachtgevers als uitgangspunt nemen.

De adviseurs van Trigion Safety Opleidingen hebben een werkverleden bij de gemeentelijke- of regionale overheid als brandpreventiespecialist.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u.