Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie, regie pakken en houden

Risk- en crisismanagement en crisiscommunicatie vullen elkaar aan in het 'crisisproof' maken van bedrijven en organisaties. Het zijn echter wezenlijk verschillende takken van sport, die aandacht verdienen van specialisten. Sinds het najaar van 2013 werkt Trigion op het gebied van crisiscommunicatie samen met Stormdijk, een bureau voor crisiscommunicatie uit Amsterdam. De dienstverlening van beide bedrijven is wederzijds een aanvulling op het bestaande dienstenaanbod. 

Snel handelen om (imago)schade te beperken

Een crisissituatie kan iedere organisatie overkomen. Om (imago)schade te beperken is het zaak om snel te handelen. Met ondersteuning van Stormdijk krijgt en houdt u controle over de situatie. De experts van Stormdijk zijn onmiddellijk beschikbaar om het communicatieproces van uw organisatie over te nemen (het loods-aan-boord principe) of te begeleiden en ondersteunen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u te recht op de website van Stormdijk. Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 - 515 97 336.